Holdtræning

Vi afvikler løbende træningshold, så du har mulighed for at komme ud og sejle sammen med andre fra klubben.

Introhold: Se kalender

SUP træning for alle: Afvikles tirsdag og torsdag kl. 17:00-19:00. Træningen tilrettelægges så alle niveauer i klubben kan deltage. Så hvad enten det er første gang efter introholdet eller du er en garvet padler, vil der vil være mulighed for at tage det i dit eget tempo, mens nye teknikker læres eller allerede indlærte evner finpudses. Der vil til hver træningen være erfarne trænere og medlemmer der guider dig igennem forskellige øvelser. Har du input til træningen har du mulighed for at slå forslag op i vores facebook gruppe eller tage øvelser med til træningen.

SØNDAGS SUP: Afvikles hver søndag hele året kl 10:00-12:00. Dette er en cruisetur på fjorden, hvor fokus er kortere eller længere ture. Dette giver en mulighed for at øve paddleteknik på længere stræk og giver nogle km på kontoen.

Ofte lægges turen i samspil med de deltagere, der er mødt op på dagen, hvor der aftales om der skal padles i flere hold. Alt efter niveau på dagen. Efterfølgende er der næsten altid kaffe og lidt hygge i klubhuset.

Link til oversigt over træningssessioner som du kan tilmelde dig