Windsurfing i NWK

Hvordan kommer jeg i gang med at windsurfe?

I NWK er det let at komme i gang med windsurfing. Vi tilbyder undervisning i windsurfing, hvor vores team af uddannede instruktører hjælper dig i gang: lige fra den første tur på vandet til planende sejlads med fuld fart over Limfjorden.

NWK’s trænerteam siger tak for denne gang til alle skolehold. Vi ses (forhåbentligt) igen i 2022!

Hvis du endnu ikke er medlem af NWK, så husk at skrive dig på surfskolens venteliste for at modtage en email, når vi åbner for nye skolehold i 2022.

 

Hvad koster det at komme på skolehold?

Først skal du være medlem af klubben.

Der er to kontingentsatser for aktivt medlemskab:

  1. 700 DKK
  2. 400 DKK (for unge under 18 år)

Prisen på skolehold er hovedsageligt afhængig af varighed:

Windsurfer 1 – 8 uger: 500 DKK

Windsurfer 2 & 3 – 24 uger: 1500 DKK

Windsurfer 2 & 3 – 16 uger: 1000 DKK

Windsurfer 2 & 3 – 8 uger: 500 DKK

 

Tilmelding til surfskolen

Du skal være medlem for at kunne melde dig på skolehold:

Bliv medlem


 

Venteliste

I det tilfælde at du ikke fik sikret dig en plads på et skolehold, så kan du skrive dig på surfskolens venteliste og på den måde modtage e-mails når nye skolehold bliver oprettet, eller når vi åbner op for nye “Kom & Prøv”-arrangementer.

 

Faciliteter og udstyr

Nordjydsk Windsurfing Klub råder over fine faciliteter til at give dig en god oplevelse til lands og til vands. I klubben er der badefaciliteter, og et stort grejhus med et bredt udvalg af windsurfudstyr som passer til dit niveau.

Sejl: Klubben råder over sejl fra 3 m2 (perfekte til børn og unge) op til 6.7 m2 (som passer til de mere øvede surfere). Uanset om du er junior eller senior, så har vi et sejl der passer til dit niveau.

Boards: Der er boards som matcher alle niveauer, lige fra store boards hvor man som begynder nemt kan holde balancen til mindre boards som kan være med til at give letøvede sejlere den første planingsoplevelse, og muligheder for at træne mere avancerede sejladsteknikker.

Beklædning: I klubben findes der et udvalg af våddragter i alle størrelser, neoprensko og redningsveste som er obligatorisk sikkerhedsudstyr indenfor windsurfing.

Herudover råder klubben også over en båd som altid er i vandet under træning.

IMG_2697

 

Hvad hvis jeg har windsurfet før og har mit eget udstyr?

Har du erfaring med windsurfing og ønsker at melde dig ind i klubben er der selvfølgelig også mulighed for det, da det i klubben er muligt at leje grejbokse til opbevaring af eget windsurfudstyr.

Link til oversigt over grejbokse og medlemskab af NWK

IMG_1670

 

Kontakt Surfskolen

Har du spørgsmål til surfskolen er du velkommen til at kontakte os på

E-mail: surfskole@nwk.dk

Vi ses på vandet!