Windsurf

Hvordan kommer jeg i gang med at windsurfe?

I NWK er det let at komme i gang med windsurfing. Vi tilbyder undervisning i windsurfing, hvor vores team af uddannede instruktører hjælper dig i gang: lige fra den første tur på vandet til planende sejlads med fuld fart over Limfjorden.

I 2019 tilbyder vi følgende hold:

 

 

 

TILMELDING TIL SURFSKOLE

Du skal være medlem for at kunne tilmelde dig skolehold – Bliv medlem….

Tilmelding til skolehold åbner 1. april – https://nwk.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=1

 

SikkerSurf

I perioden 1/5 – 28/10 afholdes der “SikkerSurf” hver søndag kl. 10-13

“SikkerSurf” er for dig, som ønsker at selvtræne uden at gå på kompromis med sikkerheden. Der er ikke undervisning, men klubbåden vil være på vandet, og vi sørger for, at du kommer sikkert i land. “SikkerSurf” er også en fantastisk mulighed for at møde andre fra klubben.

Der er ingen tilmelding – du møder bare op.

 

TILMELDING VIA AKTIVITETSKALENDER

 

Begynder let/øvet – basis teknik

IMG_2805

 

Faciliteter og udstyr

Nordjysk windsurfing klubs er centralt placeret tæt på byen og råder over fine faciliteter til at give dig en god oplevelse til lands og til vands. I klubben er der badefaciliteter, og et helt nyt grejhus med et bredt udvalg af windsurfudstyr som passer til dit niveau.

Sejl: Klubben råder over sejl fra størrelse junior (3m2) som er perfekte til børn og større selv for de letøvede helt op til 6.5 m2.

Boards: Der er boards som matcher alle niveauer, lige fra store boards hvor man nemt kan holde balancen som begynder til mindre boards som med de større selv kan være med til at give den første planingsoplevelse og muligheder for at træne sejlads teknikker for de mere øvede.

IMG_2697

Beklædning: I klubben findes der et udvalg af våddragter i alle størrelser, neoprensko og redningsveste som er obligatorisk sikkerhedsudstyr indenfor windsurfing.

Herudover råder klubben også over en båd som altid er i vandet under træning.

 

Hvad hvis jeg har windsurfet før og har mit eget udstyr?

Har du erfaring med windsurfing og ønsker at melde dig ind i klubben er der selvfølgelig også mulighed for det, i klubben er det muligt at leje grejbokse til opbevaring af eget windsurfudstyr.

IMG_1670

Kontakt Surfskolen

Har du spørgsmål til surfskolen er du velkommen til at kontakte Bent Niss på

Mail: surfskole@nwk.dk

Mobil: 24291367

 

Vi ses på vandet!