Windsurfing

Hvordan kommer jeg igang med at windsurfe?

I NWK er det let at komme igang med windsurfing. Vi tilbyder undervisning i windsurfing og vores uddannet træner team hjælper dig igang, helt fra den første tur på vandet til planende sejlads med fuld fart ud over Limfjorden.

I 2017 har vi oprettet følgende hold:

   

TILMELDING:

Lige nu er alle vores hold fyldte og der er lukket for tilmelding.

Ønsker du at komme på hold eller har du bare lyst til at komme ud og prøve windsurfing, så kan du helt uforpligtende tilmelde dig vores venteliste. Når du står på venteliste vil du få besked, når vi igen åbner for tilmelding eller afholder åbent hus arrangement.

Tilmeld venteliste

Har du spørgsmål til surfskolen er du velkommen til at kontakte Bent Niss på mail bent.u.niss@gmail.com eller mobil 24291367

Begynder let/øvet – basis teknik

IMG_2805

Faciliteter og udstyr

Nordjysk windsurfing klubs cer centralt placeret tæt på byen og råder over fine faciliteter til at give dig en god oplevelse til lands og til vands. I klubben er der badefaciliteter, og et helt nyt grejhus med et bredt udvalg af windsurfudstyr som passer til dit niveau.

Sejl: Klubben råder over sejl fra størrelse junior (2m2) som er perfekte til børn og større selv for de letøvede helt op til 6.5 m2.

Boards: Der er boards som matcher alle niveauer, lige fra store boards hvor man nemt kan holde balancen som begynder til mindre boards som med de større selv kan være med til at give den første planingsoplevelse og muligheder for at træne sejlads teknikker for de mere øvede.

IMG_2697

Beklædning: I klubben findes der et udvalg af våddragter i alle størrelser, neoprensko og redningsveste som er obligatorisk sikkerhedsudstyr indenfor windsurfing.

Herudover råder klubben også over en båd som altid er i vandet under træning.

 

Hvad hvis jeg har windsurfet før og har mit eget udstyr?

Har du erfaring med windsurfing og ønsker at melde dig ind i klubben er der selvfølgelig også mulighed for det, i klubben er det muligt at leje grejbokse til opbevaring af eget windsurfudstyr.

IMG_1670

Vi ses på vandet!