SUP

Er du til smukke, stille eller vilde og naturoplevelser og en god gedigen gang motion? Så er Stand Up Paddling lige noget for dig!

 

Hvorfor SUP?

SUP er for alle. Unge og gamle, tykke og tynde, motionister og atleter!
Oplev skønne Aalborg- og Nørresundby havnefront fra vand siden, udforsk Egholm, Lindholm og Nørholm. Sig goddag til en sæl, en hornfisk eller tusind gopler – alt imens der tikker km ind på din motionskonto.
Du lærer hurtigt at holde balancen på brættet, herefter vil du opleve, hvor meget mere du har mulighed for at udvikle dig: Du lærer at holde en kurs, at padle effektivt nok til at klare strøm og modvind, at blive manøvredygtig i vendinger, at holde balancen også når det blæser og der er bølger på fjorden.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du melder dig ind i NWK, og tilmelder dig intro forløbet. Her vil vores dygtige instruktører lære dig de grundlæggende principper for SUP, sikkerhed på vandet, samt introducere dig til klublivet i NWK. Har du erfaring med anden relevant vandsport, vil du kunne forkorte dit intro forløb efter aftale med din instruktør.

Nu er du klar til at komme på vandet når du vil. Men husk at det er sikrere, sjovere og mere lærerigt at være på vandet sammen med andre. På NWK’s SUP chat på facebook, kan du annoncere efter en tur som passer dig, eller springe med på ture andre SUP’er har lagt op. I sommerhalvåret kan du tilmelde dig et eller flere hold og arrangementer i NWK. Tilmelding og holdoversigt finder du her
Som medlem af NWK har du mulighed for at leje SUP udstyr for KUN 250 kr. om året! Dette inkluderer alt du skal bruge; SUP boards, Padler og beklædning til dig. Lejet udstyr må kun anvendes i klubben, så ønsker du at udfordre dig selv i Vesterhavets bølger, er det tid at købe eget udstyr.

For at begynde til SUP skal du melde dig ind i NWK. Ønsker du at leje udstyr i klubben, skal du gennemfører vores introforløb. Har du erfaring med SUP eller anden relevant vandsport vil forløbet være forkortet til introduktionsdelen. Det forventes dog at medlemmer, som ønsker at bruge klubbens udstyr er ærlige om deres kompetencer og instruktøren kan til enhver tid bede medlemmet om at følge det almindelige introforløb.

Med introforløbet ønsker vi, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler og optimere dine basale SUP færdigheder.

 

SUP-Intro

Vores introforløbet består af 6 trin:

  • SUP-intro 1: Velkommen i klubben, Introduktion, teknik & sikkerhed (2 timer)
  • SUP-intro 2: Teknik & sikkerhed (2 timer)
  • 3 x deltagelse i valgfri hold (2 timer) – fx. Søndags SUP, SUP Cruising
  • Frigivelse: Praktisk prøve (2 timer)

Når du har gennemført introforløbet er du frigivet til at sejle på egen hånd på klubbens udstyr (lejet udstyr)

 

Aktivitetskalender

I vores aktivitetskalender kan du se planlagte aktiviteter og du kan tilmelde dig vores intro forløb.

 

10660107_10153953649654723_3939188145323758375_n
Februar 2016 – Friske fyre på SUP-Safari i Aalborg Havn

Vil du prøve?

Hvis du blot har lyst til at snuse til SUP sporten, så afvikler vi åbne arrangementer i løbet af året.

Tilmeld dig vores venteliste – så får du besked næste gang starter introforløb eller afvikler et åbent arrangement.

 

_C5B4513
36 deltagere på SUP-Safari i Aalborg

Kontakt os på sup@nwk.dk – såfremt du har spørgsmål ang. SUP.

Arrangeres der træning i klubben?

Vi opretter løbende træningshold, så du har mulighed for at komme ud og sejle sammen med andre fra klubben.

SUP – Cruising: Holdet henvender sig til dem som gerne vil have et let træningspas, en afslappet “gåtur” på vandet. Vi tager ud op oplever naturen på de “de blå stier” på fjorden eller i Lindholm Å.

SUP Cruising på fjorden
SUP Cruising på fjorden

SUP – Sport & Motion: Holdet henvender sig til alle, som gerne vil have et godt træningspas. Træningen afvikles så du udvikler kondition, teknik og udholdenhed.

Sport og motion
Sport og motion

Alle medlemmer er velkommen til at deltage i træningerne. Anvender du klubbens udstyr er tilmelding nødvendig. Træningskalender/tilmelding

 

Hvilket udstyr har Klubben?

I NWK har vi moderne udstyr og supplerer løbende med udstyr, som er velegnet til sejlads på Limfjorden.

JP Allround 11.2×32 – Leg og Cruising

Årgang 2014: 2 stk.

Oppustelig board med god stabilitet. Board er robust og tåler fx at blive tabt. Hvis en sejler falder ned på board, vil konstruktion afbløde faldet. Board er meget velegnet til leg og cruising for både børn og voksne.

allround2

JP CrusAir 11.4×30 – Leg og Cruising

Årgang 2016: 6 stk.
Oppustelig board med god længde og glid. Board er mere retningsstabil, robust og tåler fx at blive tabt. Hvis en sejler falder ned på board, vil konstruktion afbløde faldet. Board er meget velegnet til leg og cruising for både børn og voksne.

cruseair2

JP Sportster 14×28 – Sport/Motion

Årgang 2016: 2 stk.

Board er udført i sandwichkonstruktion af fiber. Board er mere skrøbeligt og skal håndteres med forsigtighed. Board type har et fantastisk glide i kraft af sin længde, og vil giver mulighed for at udfordre og udvikle den øvede sejler. Board giver også mulighed for, at man kan komme langt omkring på fjorden.

sportster2