Ny ”SUP-kultur” vokser i Nordjydsk Windsurfing Klub

Når Nordjydsk Windsurfing Klub, ”Pelikanen”, påskesøndag kl. 12.00 afholder sin årlige standerhejsning i Nørresundby, udvider klubben samtidig aktiviteterne med en ny idrætsgren.

Nordjydsk Windsurfing Klub, også kendt som ”Pelikanen” starter traditionen tro sæsonen op med varm suppe i Aalborgs bedst beliggende klubhus, efterfulgt af sejlads på fjorden – og alle er velkomne.

”Pelikanen” har i 24 år været beliggende på Nordsiden af fjorden, lige vest for Lindholms Å’s udløb, og klubbens windsurfere har lige så længe været afhængige af vind, for at få gang i brædderne på vandet.

Men med en ny vandaktivitet i klubben, er der nu ingen undskyldning for at blive på land. Stand Up Padle, forkortet SUP, er i øjeblikket Danmarks hurtigst voksende sportsgren, og det er denne aktivitet som klubben nu kan tilbyde nye som gamle medlemmer.

– Klubbens kerneområde vil fortsat være windsurfing, men med Stand Up Padle, håber vi på at kunne tiltrække endnu flere vandhunde til klubben, siger formand Martin Mygdam.

Hvor windsurfing er en sportsgren som for de fleste kræver en del træning inden man får succes, er der med SUP garanti for succes ved første forsøg.

SUP henvender sig til alle aldre og alle niveauer.

SUP er for alle – året rundt

– Uanset om man er til en hyggetur op ad Lindholm Å med sin bedre halvdel, eller vil have styrket overarmene i konkurrence med gutterne, så er SUP sagen. Børn kan også være med, og det er en fantastisk måde at styrke sin balance på, fortæller Martin Mygdam.

Klubben håber med dette nye tiltag på, at kunne bidrage til meget mere liv på vandet i og omkring havnen i Aalborg.

Nordjydsk Windsurfing Klub har dygtige instruktører klar til sæsonstarten påskesøndag. Klubbens medlemmer kan året rundt benytte sig af det spritnye SUP-udstyr, som klubben har anskaffet sig. Interesserede kan møde op til standerhejsningen eller til klubaften alle onsdage kl. 18.00. Se mere om NWK ”Pelikanen” på www. nwk.dk

For yderligere information kontakt Martin Mygdam, tlf. 2322 2262